Μηνιαίο Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήριο Νοερής Απεικόνισης ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ξεκινήστε ένα ταξίδι αποκαλυπτικής αυτογνωσίας με την πρακτική της νοερής απεικόνισης.

Σε αυτό το μηνιαίο διαδικτυακό βιωματικό εργαστήριο, θα έχετε την εμπνευσμένη εμπειρία της αποκάλυψης πολύτιμων πληροφοριών που κρύβει ο θησαυρός του υποσυνείδητου σας. Επιπλέον, θα βοηθηθείτε στην κατανόηση αυτής της πληροφόρησης και στο να προβαίνετε σε διόρθωση (όταν είναι απαραίτητο) αυτού που οργανώνει σήμερα τη ζωή σας.

Με απλά λόγια, θα βιώσετε τον εαυτό σας να επικοινωνεί μαζί σας στην οικουμενική γλώσσα των εικόνων. Η διορατική αυτή πληροφόρηση που λαμβάνετε είναι επομένως αυτο-αποκαλυπτική και ξεδιπλώνεται πάντα υπό το  πρίσμα της αυτο-κατανόησης και της αυτο-αποδοχής.

Μέσω της πρακτικής της νοερής απεικόνισης, όπως διδάσκεται σε αυτό το βιωματικό εργαστήριο, θα έχετε την ευκαιρία να εναρμονίσετε το υποσυνείδητο με το συνειδητό και να χαράξετε μια επικοινωνία μέσα από την οποία αποκτάτε πρόσβαση στη διορατικότητα από υψηλότερα επίπεδα συνείδησης. Θα είστε σε θέση να έχετε μια καλύτερη αίσθηση αυτοοργάνωσης στις σχέσεις σας, τα οικονομικά, την υγεία και τη γενική ευημερία σας.

Τι θα συμβεί στο βιωματικό εργαστήριο:

Θα καθοδηγηθείτε μέσα από ασκήσεις νοερής απεικόνισης και στη συνέχεια θα παρέχετε ανατροφοδότηση με βάση την οποία θα βοηθηθείτε στην απόκτηση μιας βαθύτερης και σαφέστερης κατανόησης της εσωτερικής και εξωτερικής σας αυτοοργάνωσης. Η πίστη σας στη διαίσθησή σας ενισχύεται καθώς αναπτύσσετε την επικοινωνία σας με τον εσωτερικό σας κόσμο. Αποκτάτε νοητική και συναισθηματική διαύγεια καθώς μαθαίνετε πώς να προχωράτε στη ζωή, πιο δυνατοί και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ακόμα και σε καταστάσεις μεγάλης αβεβαιότητας. Το πιο σημαντικό, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Αυτό, το αξίζετε.

Πληροφορίες

Πότε: Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, 2022.

Ώρα: 5:00 μμ.

Διάρκεια: 1.5 ώρες.

Επένδυση: 50 EUR (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Το βιωματικό εργαστήρι θα γίνει στα Ελληνικά.

Εγγραφείτε Εδώ

Παρακαλώ διαβάστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις πριν από την εγγραφή σας.

Όροι και Προϋποθέσεις

Πνευματική ιδιοκτησία

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, η Δήμητρα Μονοκρούσο κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα για το περιεχόμενο που παρουσιάζεται στην εκδήλωση. Κάποια από τα πνευματικά δικαιώματα για το περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου μπορεί να ανήκουν στο American Institute for Mental Imagery όπου έχει εκπαιδευτεί η Δήμητρα Μονοκρούσοιυ και για τα οποία έχει άδεια χρήσης.

Εάν επιδιώκετε να αναπαραγάγετε ή να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο με οποιονδήποτε τρόπο, είναι δική σας ευθύνη να λάβετε έγκριση για την εν λόγω χρήση, όπου είναι απαραίτητο. Οποιαδήποτε παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής της εκδήλωσης ή οποιασδήποτε μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του υλικού μπορεί να οδηγήσει σε νομικές ενέργειες.

Εγγραφές

Με την εγγραφή σε μια εκδήλωση, δίνεται η συγκατάθεση να δοθούν τα στοιχεία της αίτησης στη Δήμητρα Μονοκρούσο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ακύρωση και επιστροφή χρημάτων

Η εγγραφή σε μια εκδήλωση μπορεί να ακυρωθεί έως και 72 ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης και μόνο κατόπιν γραπτής ειδοποίησης που πρέπει να έχει αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση demetra@demetramonocrusso.com. Στην περίπτωση αυτή, οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Για ακυρώσεις που πραγματοποιούνται σε λιγότερο από 72 ώρες ή σε περίπτωση μη εμφάνισης του εγγεγραμμένου στην εκδήλωση, δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο, η εκδήλωση πρέπει να ακυρωθεί από τη Δήμητρα Μονοκρούσου, θα σταλεί το συντομότερο δυνατό μήνυμα ειδοποίησης και οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Καταγραφή των Εκδηλώσεων

Οι εκδηλώσεις θα καταγράφονται από τη Δήμητρα Μονοκρούσο για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς. Με την εγγραφή σας σε μια εκδήλωση συναινείτε ταυτόχρονα στην καταγραφή της εκδήλωσης. Οι καταγεγραμμένες εκδηλώσεις θα πρέπει να προβληθούν μόνο από τους εγγεγραμμένους- το περιεχόμενο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καταγραφεί ή να αναπαραχθεί από τους εγγεγραμμένους στα κινητά τους τηλέφωνα ή στους υπολογιστές τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η μη εξουσιοδοτημένη καταγραφή, ηχογράφηση ή βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης μπορεί να οδηγήσει σε νομικές ενέργειες.

Υλικό Εκδήλωσης

Το υλικό της εκδήλωσης παραμένει πνευματικό δικαίωμα της Δήμητρας Μονοκρούσου. Απαγορεύεται η διαμονή σε οποιονδήποτε τρίτο σε οποιαδήποτε στιγμή ή μορφή χωρίς την έγγραφη άδεια της Δήμητρας Μονοκρούσου, διαφορετικά οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του υλικού μπορεί να οδηγήσει σε νομικές ενέργειες.

Δείτε κι άλλα Βιωματικά Εργαστήρια

Θεραπευτική Δύναμη των Συναισθημάτων με Νοερή Απεικόνιση Οκτωβρίου 2022

Θεραπευτική Δύναμη των Συναισθημάτων με Νοερή Απεικόνιση Οκτωβρίου 2022

Αυτό είναι ένα καθαρά βιωματικό διαδικτυακό σεμινάριο! Θα καθοδηγηθείτε ήπια μέσα από διάφορες ασκήσεις νοερής απεικόνισης που θα σας επιτρέψουν να βιώσετε τη μετάλλαξη διαφορετικών συναισθημάτων. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε την ανατροφοδότησή σας, προκειμένου να κατανοήσετε τις πληροφορίες που σας προσφέρει η εμπειρία σας.

read more
Βιώστε την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία μέσω Νοερής Απεικόνισης ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022

Βιώστε την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία μέσω Νοερής Απεικόνισης ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022

Οι αρχαίοι ελληνικοί μύθοι μπορούν να θεωρηθούν ως ιερές αφηγήσεις που εξηγούν πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ανθρωπότητα, καθώς και γιατί οι άνθρωποι ενεργούν με τον τρόπο που ενεργούν. Αυτό το διαδικτυακό βιωματικό εργαστήρι παρέχει μια εμπειρία της αρχαίας...

read more
Θεραπευτική Δύναμη των Συναισθημάτων με Νοερή Απεικόνιση Σεπτεμβρίου 2022

Θεραπευτική Δύναμη των Συναισθημάτων με Νοερή Απεικόνιση Σεπτεμβρίου 2022

Αυτό είναι ένα καθαρά βιωματικό διαδικτυακό σεμινάριο! Θα καθοδηγηθείτε ήπια μέσα από διάφορες ασκήσεις νοερής απεικόνισης που θα σας επιτρέψουν να βιώσετε τη μετάλλαξη διαφορετικών συναισθημάτων. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε την ανατροφοδότησή σας, προκειμένου να κατανοήσετε τις πληροφορίες που σας προσφέρει η εμπειρία σας.

read more
Το Βιβλίο της Ζωής και η Γλώσσα των Ονείρων 2022-2023

Το Βιβλίο της Ζωής και η Γλώσσα των Ονείρων 2022-2023

Το Βιβλίο της Ζωής είναι ένα θησαυροφυλάκιο πληροφοριών από τον υποσυνείδητο νου, οι οποίες είναι διαθέσιμες μέσω των ονείρων. Ονομάζεται Βιβλίο της Ζωής, διότι οι πληροφορίες αυτές καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζωής σου και του ψυχισμού σου. Τι αξία, όμως, έχει το Βιβλίο της Ζωής σου, όταν δεν το ανοίγεις και δεν γνωρίζεις πώς να το διαβάσεις; Αν θέλεις να μάθεις έναν τρόπο για να αποκτήσεις πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές και να τις χρησιμοποιείς ως καθοδηγητικό φως στη ζωή σου, αυτή η σειρά μαθημάτων σε διδάσκει ακριβώς αυτό.

read more

Δήμητρα Μονοκρούσου

Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής στην ψυχοθεραπευτική πρακτική της Νοερής Απεικόνισης, της Φαινομενολογίας & της Φαντασίας | Professional Coach.

Τα μαθήματα, οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που διεξάγει η Δήμητρα Μονοκρούσου είναι εγκεκριμένα και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μοντέλου θεραπείας του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από το New York State Board of Regents να παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα πιστοποίησης σε όλα τα επαγγέλματα υγείας.

Έχουν προσωπικά εγκριθεί και υποστηρίζονται από τον ιδρυτή του Ινστιτούτου,  Dr. Gerald N. Epstein, MD, ο οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και επιστήμονας ολοκληρωμένης υγειονομικής περίλθαψης στον τομέα της θεραπείας και της αυτο-μεταμόρφωσης.

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ..

Αποποίηση Ευθυνών

Η Δήμητρα Μονοκρούσου δεν είναι επαγγελματίας υγείας. Καμία από τις συμβουλές της δεν πρέπει να αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη δική σας διακριτικότητα, κρίση και λογική ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να παραβιάζετε τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους. Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί η Δήμητρα υπεύθυνη για τυχόν άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, τιμωρικές, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των πληροφοριών που μοιράζεται με το κοινό. Εάν έχετε κάποια ιατρική κατάσταση ή ανησυχία για την υγεία σας, να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.