Εργαλεία

Σε Βοηθώ να Ενισχύεις την Πίστη στον Εαυτό σου και την Αυτονομία σου

Γίνε το Αυτόφωτο Ον που Έχεις Σχεδιαστεί να Είσαι
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

εργαλεια

Ασκήσεις Νοερής Απεικόνισης

Κάθαρση δια του Πυρός

Κάθαρση δια του Πυρός

Η πυρά καταστρέφει… αλλά και Μετουσιώνει! Όσοι βιώνετε αυτόν τον καιρό συναισθήματα οργής, αγανάκτησης, απογοήτευσης και θλίψης… αυτό είναι πολύ καλό! Αυτό είναι ένδειξη του ότι πάλλεται ακόμα μέσα σας η πνοή της Ζωής! Το Πνεύμα!

read more
Ανοιχτότητα στην Εμπειρία

Ανοιχτότητα στην Εμπειρία

Όσοι είναι ανοικτοί στην εμπειρία χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη διαπερατή συνειδητότητα και από την ενεργή πρόθεση να αναζητήσουν το άγνωστο.

read more
Μετουσίωσε το Άγχος και την Αγωνία Πριν κάθε Δημόσια Εμφάνιση

Μετουσίωσε το Άγχος και την Αγωνία Πριν κάθε Δημόσια Εμφάνιση

Πολλοί παρουσιαστές, ομιλητές, εισηγητές, εκπαιδευτές και καλλιτέχνες βιώνουν συναισθήματα άγχους και φόβου προτού εμφανιστούν ενώπιον ακροατηρίου. Ο καθένας βιώνει αυτά τα συναισθήματα σε διαφορετικές εντάσεις….

read more
Μαχητής εν Πνεύματι

Μαχητής εν Πνεύματι

Αυτό το άρθρο εξετάζει τη σημασία του Μάρτιου και πώς μπορείς να αξιοποιήσεις πρακτικά τις ενέργειες αυτού του μήνα για να επιφέρεις ισορροπία και ευημερία στην καθημερινότητά σου. Δίνω, επίσης πρόσβαση σε μια άσκηση νοερής απεικόνισης που μπορείς να εφαρμόσεις για αυτόν τον σκοπό.

read more
Τι χρειάζονται οι Γυναίκες και οι Άνδρες σε μια Σχέση

Τι χρειάζονται οι Γυναίκες και οι Άνδρες σε μια Σχέση

Οι γυναίκες, σε αντίθεση με τους άνδρες, είναι ισχυρότερες, πιο περίπλοκες, βαθύτερες, ζουν περισσότερο και γενικά έχουν περίπου 100.000 αισθητηριακές νευρικές απολήξεις στο δέρμα τους από ό, τι οι άνδρες. Τι σημαίνουν αυτές οι σημαντικές διαφορές μεταξύ των φύλων όσον αφορα τη σταθερότητα και τη μακροζωία μιας σχέσης;

read more
Φεβρουάριος: Εξάγνιση και αντιστροφή παρελθοντικών σφαλμάτων

Φεβρουάριος: Εξάγνιση και αντιστροφή παρελθοντικών σφαλμάτων

Πώς μπορείς να αξοιποιήσεις τις ενέργειες του Φεβρουαρίου; Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της πνευματικής εξάγνισης. Η πνευματική εξάγνιση και η αντιστροφή παρελθοντικών σφαλμάτων είναι τα πιο σημαντικά βήματα για να ανοιχτεί κανείς στην ενθύμηση του εαυτού και την πληρότητα.

read more
Ιανουάριος: η Μυστικιστική Πύλη της Μεταμόρφωσης

Ιανουάριος: η Μυστικιστική Πύλη της Μεταμόρφωσης

Ποια η μυστικιστική σημασία του Ιανουαρίου; Πώς μπορείς να την αξιοποιήσεις έμπρακτα και να επιφέρεις την αλλαγή και την επίτευξη που επιθυμείς να δεις το νέο έτος; Σε αυτό το άρθρο γίνεται αναφορά σε αυτά τα δύο ερωτήματα και δίνεται μια άσκηση νοερής απεικόνισης.

read more
Τα Δώρα των Τριών Μάγων

Τα Δώρα των Τριών Μάγων

Στις μέρες μας, η αγιότητα των τριών Μάγων που αναζητούσαν τον Δάσκαλο του Χριστιανισμού παραβλέπεται και μάλιστα δεν αναφέρεται καν. Ήταν εμφανής στην ταπεινοφροσύνη και την ευγνωμοσύνη τους να φέρουν και να παραδώσουν τρία δώρα. Κάθε ένα από τα δώρα είχε ένα ιδιαίτερο νόημα απαραίτητο για τη μετουσίωση…

read more
Άσκηση για Σχολικές Εξετάσεις

Άσκηση για Σχολικές Εξετάσεις

Mια αποτελεσματική άσκηση από την Sara Berkovits για να ενσταλλάξεις μέσα σου αυτοπεποίθηση και για να επιφέρεις νοητική οξυδέρκεια ενώ προετοιμάζεσαι για τις σχολικές εξετάσεις.

read more

Δήμητρα Μονοκρούσου

Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής στην ψυχοθεραπευτική πρακτική της Νοερής Απεικόνισης, της Φαινομενολογίας & της Φαντασίας | Professional Coach.

Τα μαθήματα, οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που διεξάγει η Δήμητρα Μονοκρούσου είναι εγκεκριμένα και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μοντέλου θεραπείας του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από το New York State Board of Regents να παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα πιστοποίησης σε όλα τα επαγγέλματα υγείας.

Έχουν προσωπικά εγκριθεί και υποστηρίζονται από τον ιδρυτή του Ινστιτούτου,  Dr. Gerald N. Epstein, MD, ο οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και επιστήμονας ολοκληρωμένης υγειονομικής περίλθαψης στον τομέα της θεραπείας και της αυτο-μεταμόρφωσης.

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ..

Αποποίηση Ευθυνών

Η Δήμητρα Μονοκρούσου δεν είναι επαγγελματίας υγείας. Καμία από τις συμβουλές της δεν πρέπει να αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη δική σας διακριτικότητα, κρίση και λογική ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να παραβιάζετε τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους. Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί η Δήμητρα υπεύθυνη για τυχόν άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, τιμωρικές, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των πληροφοριών που μοιράζεται με το κοινό. Εάν έχετε κάποια ιατρική κατάσταση ή ανησυχία για την υγεία σας, να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.