Συστάσεις

Σε Βοηθώ να Ενισχύεις την Πίστη στον Εαυτό σου και την Αυτονομία σου

Γίνε το Αυτόφωτο Ον που Έχεις Σχεδιαστεί να Είσαι
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

συστασεις

Τι λένε οι Πελάτες

Μαθήματα Ανάγνωσης Ονείρων

Ένιωσα υπέροχα και νιώθω πολύ τυχερή που διαβάστηκε το όνειρο μου. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία που αξίζει να τη ζήσει καποιος.

Επίσης θεωρώ ότι είναι ένα δυνατό εργαλείο αυτογνωσίας. Έρχονται πληροφορίες με πολύ όμορφο τρόπο που βοηθούν πολύ στο να βρεθούν λύσεις. Ποση σοφία κρύβει το υποσυνείδητο και πόσο καλά ξέρει να μας ενημερώνει!

Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο όσο ποτέ να βλέπουμε όνειρα ύστερα από αυτό που βίωσα 3 μέρες μαζί σας.

Σπυριδούλα Π., Αρκαδία

Μαθήματα Ανάγνωσης Ονείρων

 

Το ότι έχω να πω μόνο καλά λόγια για σένα είναι λίγο!! Ήθελα να πω ότι ξεχωρίζεις για την απλότητα και την καθαρότητα της ψυχής σου!!

Συνομιλώντας μαζί σου κάποιος αισθάνεται ότι όλα θα πάνε καλά και ότι φυσικά υπάρχουν καλοί άνθρωποι που συντελούν στο ν‘ ανεβεί κάποιος ένα σκαλάκι στη ζωή του!!

Το εισαγωγικό μάθημα ήταν για μένα συναρπαστικά!!!

Χαίρομαι πολύ που ήμουν στην ομάδα σου!!!!

Βιβή Τζ. - Αθήνα

Ατομική Συνεδρία

Ένας άνθρωπος που είχα τη χαρά να συναντήσω για λίγες μόνο ώρες και αυτό μέσω διαδικτύου κι όμως η συνεισφορά του στο προσωπικό μου ταξίδι στην αναζήτηση του πραγματικού εαυτού μου ήταν ένας υπέροχος φάρος!
Μιά αξιοπρεπή παρουσία με χαρά και αγάπη για όσα προσφέρει και κυρίως με απόλυτη γνώση των εργαλείων που κατέχει.
Κυρία Δήμητρα Μονοκρούσου,  σας ευχαριστώ!
Ο τρόπος που εφάρμοσα τη Νοερή Απεικόνιση στην καθημερινότητά μου με τη βοήθεια που μου προσφέρατε (γόνατα – άσκηση Δέντρου – απελευθέρωση παλαιών καρπών) ήταν μια πραγματικά αναγεννησιακή εμπειρία!

Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω με σιγουριά πως η Νοερή Απεικόνιση είναι μια τεχνική που βοηθά τον άνθρωπο να αναγνωρίσει τον ίδιο του τον εαυτό μέσα του.

Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος για να εξηγήσει τί είναι η Νοερή Απεικόνιση με απλά λόγια! ?

Μαριάννα Π., Αθήνα

Ατομική Συνεδρία

Μόλις ολοκλήρωσα μια καταπληκτική συνεδρία με την Δήμητρα. Η καθοδήγησή της είναι εντελώς εύστοχη και πολύτιμη για θεραπεία. Είναι πραγματικά ένα φως στον κόσμο αυτό!

Susan G., Vancouver

Ατομική Συνεδρία

Η Δήμητρα μπήκε στη ζωή μου πριν από λίγους μήνες και τι ευλογία! Άκουσε με προσοχή το τι συνέβαινε μαζί μου και απάντησε επαγγελματικά, με καλοσύνη και με συμπόνια. Με καθοδήγησε μέσα από κάποιες ασκήσεις νοερής απεικόνισης που αποδείχτηκαν πολύ ευεργετικές για μένα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2 μηνών – πολλές φορές την ημέρα – κάνω μια συγκεκριμένη άσκηση που η ίδια μού σύστησε. Μάλιστα, αφιέρωσε χρόνο, καταγράφοντας τη συνεδρία μας, την οποία μού έστειλε μαζί με οδηγίες, τονίζοντας τα σημαντικά στοιχεία της κάθε άσκησης και προτείνοντας τη σειρά με την οποία θα ήταν καλό να τις κάνω. Το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζει να μού παρέχει υποστήριξη όποτε επικοινωνώ μαζί της.

Αμέσως μετά τη συνεδρία αισθάνθηκα μια άμεση μετατόπιση στο νου, στην αντίληψή μου και σωματικά και από τότε μόνο βελτίωση αισθάνομαι, στον τρόπο που σκέπτομαι και στον τρόπο που αισθάνομαι. Υπέφερα από διαταραχή μετατραυματικού στρες.

Συστήνω ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες της Δήμητρας, όχι μόνο για τις γνώσεις και την εμπειρία της στη νοερή απεικόνιση, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την υποστήριξή της.

Δήμητρα, σ’ ευχαριστώ. Αισθάνομαι απέραντη ευγνωμοσύνη.

Sarah F., Portland, Michigan

Ατομική Συνεδρία

Είχα 5 συνεδρίες με την Δήμητρα. Ήμουν ήδη κάπως εξοικειωμένος με τις ασκήσεις, αλλά η Δήμητρα μού έδειξε πώς να εφαρμόσω τη θεωρία στην πράξη με απλότητα και σαφήνεια. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Julian W., Germany

Ατομική Συνεδρία

Ανοίγονται πόρτες ξεχασμένες, αφημένες… Επανέρχονται μνήμες κρυμμένες… Και όλα αυτά ξαφνικά μεταφέρονται στην καθημερινότητα. Και γίνεται αυτή πιο φωτεινή. Ευχαριστούμε Δήμητρα.

Χρύσα Π., Αθήνα

Ατομική Συνεδρία

Βρήκα την Δήμητρα στην χειρότερη περίοδο της ζωής μου και οι συνεδρίες μαζί της με εμψύχωσαν με ελπίδα και δύναμη να προχωρήσω μπροστά. Σ’ ευχαριστώ.

Paul K, Ουγκάντα

Ατομική Συνεδρία

Είχα 4 συνεδρίες με τη Δήμητρα και η καθοδήγησή της μαζί με τις ασκήσεις με βοήθησαν να βιώσω τι σημαίνει να συνδέεσαι πραγματικά με την εσωτερική σου σοφία και να ανακτάς πληροφορίες για τη ζωή σου και τον εαυτό σου. Είναι πολύ ισχυρές οι ασκήσεις! Σ’ ευχαριστώ!

Maria C., Μιλάνο

Ατομική Συνεδρία

Στις συνεδρίες με τη Δήμητρα βρήκα πολύ περισσότερα από ό, τι περίμενα. Η ολιστική, εξατομικευμένη, διαισθητική και μοναδική προσέγγισή της βοήθησε να εκφράσω τις αξίες μου και να ανακαλύψω τα αποθέματα της δύναμής μου.

Helen L., Σερβία

Ατομική Συνεδρία

Με έναν τρόπο δημιουργικό και συνεργατικό, οι συνεδρίες με τη Δήμητρα με βοήθησαν να διακρίνω ποια είναι η προσωπική μου αποστολή και η επαγγελματική μου κατεύθυνση. Συνιστώ τις υπηρεσίες της σε όσους θέλουν να κάνουν αλλαγές στην ζωή τους όσο περίπλοκες κι αν μοιάζουν αυτές. Οι συνεδρίες προσφέρουν απίστευτη αξία.

Δέσποινα Α., Αθήνα

Ατομική Συνεδρία

Oι συνεδρίες Νοερής Απεικόνισης μού επέτρεψαν να επαναπροσδιορίσω την προοπτική μου και να μετουσιώσω τα συναισθήματά μου, ώστε από μια αίσθηση ανημποριάς να είμαι σε θέση να διαχειρίζομαι, να πράττω και να πραγματοποιώ! Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτές τις συνεδρίες σε όσους θέλουν πραγματικά να συνεργαστούν με κάποιον που τον ενδιαφέρει να ζει μια ζωή με νόημα και έχει τα εργαλεία για να σε καθοδηγήσει σε αυτό!

Daha F., Ντουμπάι

Δήμητρα Μονοκρούσου

Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής στην ψυχοθεραπευτική πρακτική της Νοερής Απεικόνισης, της Φαινομενολογίας & της Φαντασίας | Professional Coach.

Τα μαθήματα, οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που διεξάγει η Δήμητρα Μονοκρούσου είναι εγκεκριμένα και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μοντέλου θεραπείας του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από το New York State Board of Regents να παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα πιστοποίησης σε όλα τα επαγγέλματα υγείας.

Έχουν προσωπικά εγκριθεί και υποστηρίζονται από τον ιδρυτή του Ινστιτούτου,  Dr. Gerald N. Epstein, MD, ο οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και επιστήμονας ολοκληρωμένης υγειονομικής περίλθαψης στον τομέα της θεραπείας και της αυτο-μεταμόρφωσης.

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ..

Αποποίηση Ευθυνών

Η Δήμητρα Μονοκρούσου δεν είναι επαγγελματίας υγείας. Καμία από τις συμβουλές της δεν πρέπει να αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη δική σας διακριτικότητα, κρίση και λογική ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να παραβιάζετε τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους. Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί η Δήμητρα υπεύθυνη για τυχόν άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, τιμωρικές, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των πληροφοριών που μοιράζεται με το κοινό. Εάν έχετε κάποια ιατρική κατάσταση ή ανησυχία για την υγεία σας, να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.