Ιστολόγιο

Σε Βοηθώ να Δυναμώσεις την Πίστη στον Εαυτό σου

Γίνε το Αυτόφωτο Ον που Έχεις Σχεδιαστεί να Είσαι
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

ιστολογιο

Άρθρα

Αντικειμενικό ή Υποκειμενικό, Πραγματικό ή Μη Πραγματικό, Αλήθεια ή Ψέμα, Σωστό ή Λάθος

Αντικειμενικό ή Υποκειμενικό, Πραγματικό ή Μη Πραγματικό, Αλήθεια ή Ψέμα, Σωστό ή Λάθος

Η συζήτηση για το τι είναι αντικειμενικό ή υποκειμενικό, πραγματικό ή μη-πραγματικό, αληθινό ή ψευδές, σωστό ή λάθος, στους καιρούς που διανύουμε σήμερα, έχει μετατραπεί σε μια κοινωνική και ιατρική διαμάχη μεταξύ δύο πλευρών. Τα δε μηνύματα που στέλνουν οι πολιτικοί, ορισμένοι επιστήμονες και τα μέσα μαζικής και κοινωνικής ενημέρωσης ενισχύουν την ένταση και μεγαλώνουν το χάσμα μεταξύ τους. Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω, όμως, και να θυμηθούμε την Αλληγορία της Σπηλιάς του Πλάτωνα για να αποκτήσουμε μια άλλη αντιλήψη γύρω από το θέμα.

read more
Σημεία των Καιρών

Σημεία των Καιρών

Τα σημεία των καιρών μας μοιάζουν δυσοίωνα. Είναι, όμως, τόσο άσχημα τα πράγματα όπως διαβάζουμε και ακούμε;

read more
Στις Μέρες της Ζωής σου

Στις Μέρες της Ζωής σου

Στις ημέρες της ζωής σου, ζήσε έτσι ώστε, εκείνον τον καιρό τον καλό, δεν θα υπάρχει καμία ασχήμια ή θάνατος για σένα ή για οποιαδήποτε ζωή που η δική σου θα έχει αγγίξει.

read more
Νοερή Απεικόνιση και Απεικόνιση Καρδιάς

Νοερή Απεικόνιση και Απεικόνιση Καρδιάς

Έχοντας εκπαιδευτεί στο Heart Imagery (Απεικόνιση Καρδιάς) και Mental Imagery (Νοερή Απεικόνιση), κάποιοι από εσάς μου έχετε στείλει προσωπικά μηνύματα ζητώντας να σάς υποδείξω τις διαφορές μεταξύ των δυό παραδόσεων του Imagery.

read more

Δήμητρα Μονοκρούσου

Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής στην ψυχοθεραπευτική πρακτική της Νοερής Απεικόνισης, της Φαινομενολογίας & της Φαντασίας | Professional Coach.

Τα μαθήματα, οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που διεξάγει η Δήμητρα Μονοκρούσου είναι εγκεκριμένα και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μοντέλου θεραπείας του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από το New York State Board of Regents να παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα πιστοποίησης σε όλα τα επαγγέλματα υγείας.

Έχουν προσωπικά εγκριθεί και υποστηρίζονται από τον ιδρυτή του Ινστιτούτου,  Dr. Gerald N. Epstein, MD, ο οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και επιστήμονας ολοκληρωμένης υγειονομικής περίλθαψης στον τομέα της θεραπείας και της αυτο-μεταμόρφωσης.

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ..

Αποποίηση Ευθυνών

Η Δήμητρα Μονοκρούσου δεν είναι επαγγελματίας υγείας. Καμία από τις συμβουλές της δεν πρέπει να αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη δική σας διακριτικότητα, κρίση και λογική ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να παραβιάζετε τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους. Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί η Δήμητρα υπεύθυνη για τυχόν άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, τιμωρικές, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των πληροφοριών που μοιράζεται με το κοινό. Εάν έχετε κάποια ιατρική κατάσταση ή ανησυχία για την υγεία σας, να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.