λιγα λογια για τη Δημητρα

  • Εκπαιδευτής στην ψυχοθεραπευτική πρακτική της Νοερής Απεικόνισης,  Φαινομενολογίας & Φαντασίας πιστοποιημένη από το American Institute for Mental Imagery
  • Μέλος του Imagery International
  • Professional Coach πιστοποιημένη από την CWAYS Group

Η Δήμητρα είναι η πρώτη στην Ελλάδα έμπειρη σύμβουλος και εκπαιδεύτρια Νοερής Απεικόνισης, πιστοποιημένη από το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο «American Institute for Mental Imagery» της Νέας Υόρκης, που αναβιώνει την αρχαία πρακτική της Καρδιογνωσίας στην σύγχρονη Ελλάδα.

Ολοκλήρωσε την πρακτική της εκπαίδευση με την προσωπική καθοδήγηση και επίβλεψη του δασκάλου και μέντορά της Dr. Gerald Epstein. MD. Ο Dr. Gerald είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και ιδρυτής του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης και υπήρξε άμεσος μαθητής μίας από τις λίγες σπουδαίες δασκάλες νοερής απεικόνισης στον κόσμο, Madame Colette Aboulker-Muscat.

Η πρακτική αυτή έχει ρίζες στην Αρχαία Αίγυπτο και την Αρχαία Ελλάδα και ήρθε ξανά στην επιφάνεια ως θεραπευτική πρακτική χάρη σε καταξιωμένους ψυχίατρους και ψυχοθεραπευτές, όπως είναι ο Dr. Robert Desoille, ο Dr. Hanscarl Leuner, ο Dr. Carl Jung και η Madame Colette Aboulker-Muscat. 

Το κύριο μέλημα της Δήμητρας είναι να εκπαιδεύσει κι άλλους σε αυτή την αρχαία πρακτική της Δύσης της ενεργητικής φαντασίας με νοερή απεικόνιση και ενεργητική ονείρευση, διότι αξιοποιεί την αστείρευτη πηγή της νοημοσύνης της καρδιάς μέσω μιας σειράς ασκήσεων νοερής απεικόνισης που επιφέρουν καρδιακή συνοχή. Οδηγούν σε σωματική, συναισθηματική και πνευματική θεραπεία και έμπνευση. Θρέφουν την ψυχή και την προστατεύουν ώστε να παραμένει πιστή στο δρόμο της έκφρασης και της ανάπτυξής της. 

Η Δήμητρα διενεργεί προσωπικές συνεδρίες στον χώρο της και διαδικτυακά, καθώς και σεμινάρια διεθνώς, αφυπνίζοντας στους ανθρώπους την έμφυτη σοφία και πνευματική τους δύναμη, για να βιώνουν τη ζωή τους με ελπίδα και με πληρότητα.

Τέλος, η Δήμητρα είναι πιστοποιημένη Professional Coach, έχοντας λάβει τη θεωρητική κατάρτιση και πρακτική της εκπαίδευση από την CWays Group και είναι κάτοχος Διπλώματος Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας του School of Natural Health Sciences της Αγγλίας και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Strathclyde της Αγγλίας.

Σε Βοηθώ να Ενισχύεις την Πίστη στον Εαυτό σου και την Αυτονομία σου

Γίνε το Αυτόφωτο Ον που Έχεις Σχεδιαστεί να Είσαι
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Δήμητρα Μονοκρούσου

Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής στην ψυχοθεραπευτική πρακτική της Νοερής Απεικόνισης, της Φαινομενολογίας & της Φαντασίας | Professional Coach.

Τα μαθήματα, οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που διεξάγει η Δήμητρα Μονοκρούσου είναι εγκεκριμένα και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μοντέλου θεραπείας του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από το New York State Board of Regents να παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα πιστοποίησης σε όλα τα επαγγέλματα υγείας.

Έχουν προσωπικά εγκριθεί και υποστηρίζονται από τον ιδρυτή του Ινστιτούτου,  Dr. Gerald N. Epstein, MD, ο οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και επιστήμονας ολοκληρωμένης υγειονομικής περίλθαψης στον τομέα της θεραπείας και της αυτο-μεταμόρφωσης.

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ..

Αποποίηση Ευθυνών

Η Δήμητρα Μονοκρούσου δεν είναι επαγγελματίας υγείας. Καμία από τις συμβουλές της δεν πρέπει να αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη δική σας διακριτικότητα, κρίση και λογική ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να παραβιάζετε τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους. Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί η Δήμητρα υπεύθυνη για τυχόν άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, τιμωρικές, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των πληροφοριών που μοιράζεται με το κοινό. Εάν έχετε κάποια ιατρική κατάσταση ή ανησυχία για την υγεία σας, να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.