Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήρι

Η Θεραπευτική Δύναμη των Συναισθημάτων με Νοερή Απεικόνιση

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, 2022

Αυτό είναι ένα καθαρά βιωματικό διαδικτυακό εργαστήριο!

Θα καθοδηγηθείτε ήπια μέσα από διάφορες ασκήσεις νοερής απεικόνισης που σας επιτρέπουν να βιώσετε τη μετουσίωση διαφορετικών συναισθημάτων προς όφελός σας.

Αν έχετε τη συνήθεια να κατακρατάτε επώδυνα συναισθήματα, όπως πολλοί κάνουν άλλωστε, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να υποβληθείτε σε συναισθηματική μεταμόρφωση. Ο θυμός, η απελπισία, το άγχος, η κατάθλιψη, όλα εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία. Θάβουμε τα συναισθήματά μας βαθιά μέσα στον ψυχισμό μας και συνεχίζουμε τη ζωή μας σαν να έχουν εξαφανιστεί, ενώ ξεγελάμε τον εαυτό μας πιστεύοντας ότι δεν είναι πια μαζί μας. Αυτά τα καταπιεσμένα συναισθήματα τελικά γίνονται πιο έντονα και αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια στις καθημερινές μας σκέψεις και πράξεις, αφού έχουν καταπιεστεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Κάποια στιγμή φτάνουμε στο σημείο να μοιάζουν υπερβολικά πολλά για να τα διαχειριστούμε. Αυτό το κρίσιμο στάδιο χρησιμεύει ως δείκτης που υποδεικνύει ότι χρειαζόμαστε συναισθηματική ανάπτυξη και εξέλιξη. Η συναισθηματική μετουσίωση, σε αντίθεση με τη σωματική διαδικασία θεραπείας, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ξεκούραση ή ασκήσεις, απαιτεί να καταβάλουμε προσπάθεια για να συνδεθούμε με το υποσυνείδητο νου και να επιτελέσουμε μια εσωτερική διεργασία.

Μπορείτε να προσδιορίσετε την υποκείμενη αιτία για όλα αυτά τα δύσκολα συναισθήματα, αν ρίξετε μια πιο βαθιά ματιά στο υποσυνείδητό σας.  Ως άμεσο αποτέλεσμα αυτού, θα είστε σε θέση να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για θεραπεία.

Αυτή η θεραπεία μπορεί να ξεκινήσει με την πρακτική της νοερής απεικόνισης.

Μελέτες υποστηρίζουν ότι τα πρόσωπα που χρησιμοποιούν νοερή απεικόνιση έχουν την ικανότητα να μεταβάλλουν εκούσια την εμπειρία τους προς μια επιθυμητή κατεύθυνση (Sheikh, 2003), με την οποία μπορεί κανείς να υποθέσει ότι αυτό προσφέρει τη δυνατότητα να ξαναγράψουμε τις ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας.

Οι εκπαιδευτές νοερής απεικόνισης είναι σε θέση να προκαλέσουν διάφορες ευεργετικές νοητικές απεικονιστικές υποβολές στους πελάτες τους που βοηθούν στη διάγνωσή τους, τους βοηθούν να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να βελτιώσουν την υγεία τους (Davenport, 2016). Πολλές αναφορές έχουν δείξει τα ευεργετικά αποτελέσματα της εφαρμογής της νοερής απεικόνισης, όπως, μεταξύ άλλων, η μείωση του πόνου και του άγχους (Gagan, 1984), η ανακούφιση των συμπτωμάτων κόπωσης σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού (Goodwin et al., 2005), καθώς και η θεραπεία της κατάθλιψης (Gilbert, 2009). Αυτό υποδηλώνει την ικανότητα που έχουν οι άνθρωποι να αναλαμβάνουν τον έλεγχο και να γίνονται ενεργοί και ενδυναμωμένοι συμμετέχοντες στη θεραπεία τους μέσω της εξάσκησης της νοερής απεικόνισης.

Κατά τη διάρκεια του βιωματικού εργαστηρίου θα έχετε την ευκαιρία για ανατροφοδότηση, προκειμένου να γίνει κατανοητή η πληροφορία που σας προσφέρει η εμπειρία σας.

Όχι μόνο θα βιώσετε πώς είναι να μετουσιώνετε άμεσα τα συναισθήματά σας, αλλά θα φύγετε από το βιωματικό εργαστήριο έχοντας λάβει εργαλεία που μπορείτε να τα αξιοποιήσετε όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην καθημερινότητά σας.

Πληροφορίες

Ημερομηνία #1: Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, 2022 

Ώρα: 7:30 μμ.

Διάρκεια: 1.5 ώρες.

Επένδυση: 52 EUR (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Το βιωματικό εργαστήρι θα διεξαχθεί στα Ελληνικά.

Η δυνατότητα εγγραφής ισχύει έως και  7 Σεπτεμβρίου, 2022

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ

€ 52

Συμμετείχατε στην Πειραματική μας Μελέτη;

Εγγραφείτε με τον Ειδικό σας Κωδικό Συμμετοχής παρακάτω!

Παρακαλώ, λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να εγγραφείτε μόνο για μια ημερομηνία.

Εάν οι θέσεις έχουν εξαντληθεί στην ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να εγγραφείτε στο άλλο διαθέσιμο βιωματικό εργαστήρι.

Εάν εγγραφείτε και στη συνέχεια ακυρώσετε τη συμμετοχή σας, θα σας προσφερθεί θέση στο άλλο βιωματικό εργαστήρι μόνο εφόσον υπάρχει κενή θέση.

Επιλέξτε ΜΙΑ ημερομηνία που σας εξυπηρετεί

1 + 7 =

Όροι και προϋποθέσεις Διαδικτυακού Βιωματικού Εργαστηρίου

Πνευματικά Δικαιώματα

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, η Δήμητρα Μονοκρούσου κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα για το περιεχόμενο που παρουσιάζεται στο διαδικτυακό βιωματικό εργαστήρι. Ορισμένα από τα πνευματικά δικαιώματα για το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να ανήκουν στο Αμερικάνικο Ινστιτούτο Νοερής Απεικόνισης, για τα οποία η Δήμητρα Μονοκρίσο έχει άδεια χρήσης.

Εάν επιδιώκετε να αναπαραγάγετε ή να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο με οποιονδήποτε τρόπο, είναι δική σας ευθύνη να λάβετε έγκριση για την εν λόγω χρήση, όπου είναι απαραίτητο. Οποιαδήποτε παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής, ηχογράφησης ή βιντεοσκόπησης ή οποιασδήποτε μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του υλικού μπορεί να οδηγήσει σε νομικές ενέργειες.

Εγγραφή

Με την εγγραφή στο διαδικτυακό βιωματικό εργαστήρι, συναινείτε στο να δώσετε τα στοιχεία σας προκειμένου να οργανωθεί το βιωματικό εργαστήρι.

Ακύρωση συμμετοχής και Επιστροφή Χρημάτων

Η εγγραφή σας στο διαδικτυακό βιωματικό εργαστήρι μπορεί να ακυρωθεί γραπτώς εντός 72 ωρών πριν από την έναρξη του βιωματικού εργαστηρίου και μόνο κατόπιν γραπτής ειδοποίησης που πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση demetra@demetramonocrusso.com. Στην περίπτωση αυτή, θα γίνει πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Για ακυρώσεις που πραγματοποιούνται σε λιγότερο από 72 ώρες ή σε περίπτωση μη εμφάνισης, δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο, πρέπει να ακυρωθεί το βιωματικό εργαστήρι από την Δήμητρα Μονοκρούσου, θα σταλεί ειδοποιητικό email το συντομότερο δυνατό και οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τα διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια και οι βιντεοσκοπήσεις ή ηχογραφήσεις τους  είναι διαθέισμο μόνο στον εγγεγραμμένο. Το περιεχόμενο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καταγραφεί ή να αναπαραχθεί. Οι συμμετέχοντες δεν επιτρέπεται να καταγράφουν το διαδικτυακό σεμινάριο στα κινητά τους τηλέφωνα ή στους υπολογιστές τους.

Το συγκεκριμένο διαδικτυακό βιωματικό εργαστήρι δεν πρόκειται να καταγραφεί, ούτε να ηχογραφηθεί, ούτε να βιντεοσκοπηθεί.

Δείτε κι άλλα Βιωματικά Εργαστήρια

Θεραπευτική Δύναμη των Συναισθημάτων με Νοερή Απεικόνιση Οκτωβρίου 2022

Θεραπευτική Δύναμη των Συναισθημάτων με Νοερή Απεικόνιση Οκτωβρίου 2022

Αυτό είναι ένα καθαρά βιωματικό διαδικτυακό σεμινάριο! Θα καθοδηγηθείτε ήπια μέσα από διάφορες ασκήσεις νοερής απεικόνισης που θα σας επιτρέψουν να βιώσετε τη μετάλλαξη διαφορετικών συναισθημάτων. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε την ανατροφοδότησή σας, προκειμένου να κατανοήσετε τις πληροφορίες που σας προσφέρει η εμπειρία σας.

read more
Βιώστε την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία μέσω Νοερής Απεικόνισης ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022

Βιώστε την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία μέσω Νοερής Απεικόνισης ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022

Οι αρχαίοι ελληνικοί μύθοι μπορούν να θεωρηθούν ως ιερές αφηγήσεις που εξηγούν πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ανθρωπότητα, καθώς και γιατί οι άνθρωποι ενεργούν με τον τρόπο που ενεργούν. Αυτό το διαδικτυακό βιωματικό εργαστήρι παρέχει μια εμπειρία της αρχαίας...

read more
Μηνιαίο Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήριο Νοερής Απεικόνισης ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Μηνιαίο Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήριο Νοερής Απεικόνισης ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ξεκινήστε ένα ταξίδι αποκαλυπτικής αυτογνωσίας με την πρακτική της νοερής απεικόνισης. Σε αυτό το μηνιαίο διαδικτυακό βιωματικό εργαστήριο, θα έχετε την εμπνευσμένη εμπειρία της αποκάλυψης πολύτιμων πληροφοριών που κρύβει ο θησαυρός του υποσυνείδητου σας....

read more
Το Βιβλίο της Ζωής και η Γλώσσα των Ονείρων 2022-2023

Το Βιβλίο της Ζωής και η Γλώσσα των Ονείρων 2022-2023

Το Βιβλίο της Ζωής είναι ένα θησαυροφυλάκιο πληροφοριών από τον υποσυνείδητο νου, οι οποίες είναι διαθέσιμες μέσω των ονείρων. Ονομάζεται Βιβλίο της Ζωής, διότι οι πληροφορίες αυτές καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζωής σου και του ψυχισμού σου. Τι αξία, όμως, έχει το Βιβλίο της Ζωής σου, όταν δεν το ανοίγεις και δεν γνωρίζεις πώς να το διαβάσεις; Αν θέλεις να μάθεις έναν τρόπο για να αποκτήσεις πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές και να τις χρησιμοποιείς ως καθοδηγητικό φως στη ζωή σου, αυτή η σειρά μαθημάτων σε διδάσκει ακριβώς αυτό.

read more

Δήμητρα Μονοκρούσου

Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής στην ψυχοθεραπευτική πρακτική της Νοερής Απεικόνισης, της Φαινομενολογίας & της Φαντασίας | Professional Coach.

Τα μαθήματα, οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που διεξάγει η Δήμητρα Μονοκρούσου είναι εγκεκριμένα και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μοντέλου θεραπείας του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από το New York State Board of Regents να παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα πιστοποίησης σε όλα τα επαγγέλματα υγείας.

Έχουν προσωπικά εγκριθεί και υποστηρίζονται από τον ιδρυτή του Ινστιτούτου,  Dr. Gerald N. Epstein, MD, ο οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και επιστήμονας ολοκληρωμένης υγειονομικής περίλθαψης στον τομέα της θεραπείας και της αυτο-μεταμόρφωσης.

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ..

Αποποίηση Ευθυνών

Η Δήμητρα Μονοκρούσου δεν είναι επαγγελματίας υγείας. Καμία από τις συμβουλές της δεν πρέπει να αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη δική σας διακριτικότητα, κρίση και λογική ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να παραβιάζετε τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους. Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί η Δήμητρα υπεύθυνη για τυχόν άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, τιμωρικές, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των πληροφοριών που μοιράζεται με το κοινό. Εάν έχετε κάποια ιατρική κατάσταση ή ανησυχία για την υγεία σας, να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.