Ανοιχτότητα στην Εμπειρία

από τη Δήμητρα Μονοκρούσου

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση αυτού του περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ.

Έρευνες έχουν δείξει ότι η ανοιχτότητα στην εμπειρία είναι ένα σημαντικό γνώρισμα της προσωπικότητας. Αφορά την ηθική συλλογιστική μας, την προδιάθεσή μας για τη δημιουργικότητα και την ανοιχτότητά μας στις υποβολές των άλλων.

Η ανοιχτότητα σημαίνει το να είσαι δημιουργικός, ευφάνταστος και να δραστηριοποιείσαι σε ό,τι απαιτεί ευέλικτο και ρευστό τρόπο σκέψης.

Η ανοιχτότητα απλά σημαίνει το να έχεις ενεργοποιημένη την πρόθεσή σου για αλλαγή, οι αισθήσεις σου είναι ζωντανές και η προθυμία σου να διευρύνεις την αντίληψή σου είναι ενεργή.

Όσοι είναι ανοικτοί στην εμπειρία χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη διαπερατή συνειδητότητα και από την ενεργή πρόθεση να αναζητήσουν το άγνωστο.

Παρακάτω είναι μια άσκηση νοερής απεικόνισης που μπορεί να σάς βοηθήσει να ανοιχτείτε στην εμπειρία.

Όπως πάντα είναι δωρεάν. Το μόνο που ζητώ είναι να πληκτρολογήσετε το ονοματεώπνυμο και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Δεν θα βομβαρδίζεστε με μηνύματα spam και τα στοιχεία σάς δεν μοιράζονται με τρίτους.

 

Σε Βοηθώ να Ενισχύεις την Πίστη στον Εαυτό σου και την Αυτονομία σου

Γίνε το Αυτόφωτο Ον που Έχεις Σχεδιαστεί να Είσαι
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Δήμητρα Μονοκρούσου

Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής στην ψυχοθεραπευτική πρακτική της Νοερής Απεικόνισης, της Φαινομενολογίας & της Φαντασίας | Professional Coach.

Τα μαθήματα, οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που διεξάγει η Δήμητρα Μονοκρούσου είναι εγκεκριμένα και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μοντέλου θεραπείας του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από το New York State Board of Regents να παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα πιστοποίησης σε όλα τα επαγγέλματα υγείας.

Έχουν προσωπικά εγκριθεί και υποστηρίζονται από τον ιδρυτή του Ινστιτούτου,  Dr. Gerald N. Epstein, MD, ο οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και επιστήμονας ολοκληρωμένης υγειονομικής περίλθαψης στον τομέα της θεραπείας και της αυτο-μεταμόρφωσης.

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ..

Αποποίηση Ευθυνών

Η Δήμητρα Μονοκρούσου δεν είναι επαγγελματίας υγείας. Καμία από τις συμβουλές της δεν πρέπει να αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη δική σας διακριτικότητα, κρίση και λογική ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να παραβιάζετε τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους. Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί η Δήμητρα υπεύθυνη για τυχόν άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, τιμωρικές, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των πληροφοριών που μοιράζεται με το κοινό. Εάν έχετε κάποια ιατρική κατάσταση ή ανησυχία για την υγεία σας, να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.