Σε Βοηθώ να Ενισχύεις την Πίστη στον Εαυτό σου και την Αυτονομία σου

Γίνε το Αυτόφωτο Ον που Έχεις Σχεδιαστεί να Είσαι
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

ΑΣΚΗΣΗ ΝΟΕΡΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Πρόθεση: Να αποκτήσω διαύγεια για την σχέση μου

Κάθισε με ίσια την πλάτη σε μια καρέκλα, χωρίς να σταυρώνεις χέρια και πόδια και κλείσε τα μάτια. Ξεκίνα με μια εκπνοή αργή από το στόμα και με μια κανονική εισπνοή από τη μύτη. Μετά από μερικούς κύκλους εκπνοών από το στόμα και εισπνοών από τη μύτη: 

Δες, νιώσ ή αφουγκράσου ότι είσαι στην ηλικία των 75 ετών περίπου και κάθεσαι στην βεράντα ή στον καναπέ σου. Δες γύρω ποιος κάθεται δίπλα σου. Δώσε προσοχή στην εικόνα. Εμπεριέχει πολλή πληροφόρηση. 

Μια αργή εκπνοή από στόμα. Άνοιξε τα μάτια σου.

Κατέγραψε την εμπειρία σου.

Εδώ είναι μια άλλη άσκηση.

Γράψε ένα γράμμα αγάπης στο αγαπημένο σου πρόσωπο και άνοιξέ του την καρδιά σου. Δεν χρειάζεται να τού το δώσεις. Φύλα το κοντά στην καρδιά σου για τρεις ημέρες και μετά αποθήκευσέ το κάπου.  

Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις την άσκηση για πάνω από 1-2 λεπτά. Αυτές οι ασκήσεις δεν είναι οραματικοί διαλογισμοί και η μικρή τους διάρκεια αποσκοπεί στο να λαμβάνεις μικρές δόσεις φωτός κάθε μέρα. Αντλείς ενέργεια και δύναμη από τον εσωτερικό σου πλούτο και διαχέεις τη ζωή σου εδώ στο φυσικό πεδίο με αυτή την ενέργεια. Οι ασκήσεις δεν αποβλέπουν στο να αποσυρθείς στον εσωτερικό σου κόσμο, αλλά στο να εμφυσάς ζωή στην πρόθεσή σου και να στο να ενδυναμώεις την εκούσια βούλησή σου. Είναι όπως συμβαίνει στην ομοιοπαθητική, η βασική αρχή της οποίας είναι ότι οι μικρές δόσεις επισπεύδουν την διαδικασία ίασης και μεταμόρφωσης, ενώ το παρατεταμένο ερέθισμα το συστέλλει.

Η παραπάνω άσκηση δόθηκε από τον Dr. Jerry Epstein, MD. Ζητείται να δίνεις την απαραίτητη αναγνώριση αν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς την άσκηση αυτή στα σεμινάρια σου ή στις συνεδρίες σου. 

Δήμητρα Μονοκρούσου

Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής στην ψυχοθεραπευτική πρακτική της Νοερής Απεικόνισης, της Φαινομενολογίας & της Φαντασίας | Professional Coach.

Τα μαθήματα, οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που διεξάγει η Δήμητρα Μονοκρούσου είναι εγκεκριμένα και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μοντέλου θεραπείας του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από το New York State Board of Regents να παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα πιστοποίησης σε όλα τα επαγγέλματα υγείας.

Έχουν προσωπικά εγκριθεί και υποστηρίζονται από τον ιδρυτή του Ινστιτούτου,  Dr. Gerald N. Epstein, MD, ο οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και επιστήμονας ολοκληρωμένης υγειονομικής περίλθαψης στον τομέα της θεραπείας και της αυτο-μεταμόρφωσης.

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ..

Αποποίηση Ευθυνών

Η Δήμητρα Μονοκρούσου δεν είναι επαγγελματίας υγείας. Καμία από τις συμβουλές της δεν πρέπει να αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη δική σας διακριτικότητα, κρίση και λογική ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να παραβιάζετε τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους. Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί η Δήμητρα υπεύθυνη για τυχόν άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, τιμωρικές, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των πληροφοριών που μοιράζεται με το κοινό. Εάν έχετε κάποια ιατρική κατάσταση ή ανησυχία για την υγεία σας, να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.