Ατομικές Συνεδρίες

ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ!

Η εργασία στις ατομικές συνεδρίες επικεντρώνεται στην ενίσχυση της ποιότητας της ζωής σου, στην αποκατάσταση της υγείας, της ισορροπίας, της ευημερίας και της αίσθησης πληρότητας στην καθημερινή σου ζωή. Οι μέθοδοι που εφαρμόζονται είναι για όσους χρειάζονται και επιθυμούν να μάθουν πώς να έχουν αυξημένη νοητική και συναισθηματική διαύγεια και να αναπτύξουν τη συνειδητή τους βούληση, την εσωτερική τους δύναμη και αυτονομία. Όλα γίνονται σε ένα εμπιστευτικό και υποστηρικτικό χώρο.

 

Σε βοηθώ :

 • σε ζητήματα άγχους, αμφιβολίας και ασάφειας
 • κρίσεις πανικού
 • κατάθλιψη
 • στον απεγκλωβισμό από παρελθοντικές επιρροές και τραύματα
 • στη λήψη και υλοποίηση αποφάσεων
 • στην επίτευξη των στόχων σου
 • σε ζητήματα σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών
 • σε ζητήματα ανατροφής παιδιών
 • στην ενίσχυση παραγωγικότητας, δημιουργικότητας και ικανότητας συγκέντρωσης
 • στη δημιουργία μιας νέας κατεύθυνσης στη ζωή
 • στην ανάκτηση της νοητικής σου και πνευματικής δύναμης
 • στην επανασύνδεση με την ανώτερη συνειδητότητά σου

Οι συνεδρίες γίνονται στον χώρο μας ή/και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν απαιτείται να έχεις ανοίξει λογαριασμό στο Zoom. Θα σου σταλεί ένας σύνδεσμος (link) μέσω κινητού ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο απλά πατάς για να συνδεθούμε.

συστασεις

Τι λένε οι Πελάτες

Ένας άνθρωπος που είχα τη χαρά να συναντήσω για λίγες μόνο ώρες και αυτό μέσω διαδικτύου κι όμως η συνεισφορά του στο προσωπικό μου ταξίδι στην αναζήτηση του πραγματικού εαυτού μου ήταν ένας υπέροχος φάρος!
Μιά αξιοπρεπή παρουσία με χαρά και αγάπη για όσα προσφέρει και κυρίως με απόλυτη γνώση των εργαλείων που κατέχει.
Κυρία Δήμητρα Μονοκρούσου,  σας ευχαριστώ!
Ο τρόπος που εφάρμοσα τη Νοερή Απεικόνιση στην καθημερινότητά μου με τη βοήθεια που μου προσφέρατε (γόνατα - άσκηση Δέντρου - απελευθέρωση παλαιών καρπών) ήταν μια πραγματικά αναγεννησιακή εμπειρία!

Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω με σιγουριά πως η Νοερή Απεικόνιση είναι μια τεχνική που βοηθά τον άνθρωπο να αναγνωρίσει τον ίδιο του τον εαυτό μέσα του.

Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος για να εξηγήσει τί είναι η Νοερή Απεικόνιση με απλά λόγια! ?

Μαριάννα Π., Αθήνα

Η Δήμητρα μπήκε στη ζωή μου πριν από λίγους μήνες και τι ευλογία! Άκουσε με προσοχή το τι συνέβαινε μαζί μου και απάντησε επαγγελματικά, με καλοσύνη και με συμπόνια. 

Με καθοδήγησε μέσα από κάποιες ασκήσεις νοερής απεικόνισης που αποδείχτηκαν πολύ ευεργετικές για μένα. Αμέσως μετά τη συνεδρία αισθάνθηκα μια άμεση μετατόπιση στο νου, στην αντίληψή μου και σωματικά και από τότε μόνο βελτίωση αισθάνομαι, στον τρόπο που σκέπτομαι και στον τρόπο που αισθάνομαι. Υπέφερα από διαταραχή μετατραυματικού στρες. 

Sarah F., Portland, Michigan

Μόλις ολοκλήρωσα μια καταπληκτική συνεδρία με την Δήμητρα. Η καθοδήγησή της είναι εντελώς εύστοχη και πολύτιμη για θεραπεία. Είναι πραγματικά ένα φως στον κόσμο αυτό!

 

 

Susan G., Vancouver

Σε Βοηθώ να Ενισχύεις την Πίστη στον Εαυτό σου και την Αυτονομία σου

Γίνε το Αυτόφωτο Ον που Έχεις Σχεδιαστεί να Είσαι
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Δήμητρα Μονοκρούσου

Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής στην ψυχοθεραπευτική πρακτική της Νοερής Απεικόνισης, της Φαινομενολογίας & της Φαντασίας | Professional Coach.

Τα μαθήματα, οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που διεξάγει η Δήμητρα Μονοκρούσου είναι εγκεκριμένα και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μοντέλου θεραπείας του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από το New York State Board of Regents να παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα πιστοποίησης σε όλα τα επαγγέλματα υγείας.

Έχουν προσωπικά εγκριθεί και υποστηρίζονται από τον ιδρυτή του Ινστιτούτου,  Dr. Gerald N. Epstein, MD, ο οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και επιστήμονας ολοκληρωμένης υγειονομικής περίλθαψης στον τομέα της θεραπείας και της αυτο-μεταμόρφωσης.

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ..

Αποποίηση Ευθυνών

Η Δήμητρα Μονοκρούσου δεν είναι επαγγελματίας υγείας. Καμία από τις συμβουλές της δεν πρέπει να αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη δική σας διακριτικότητα, κρίση και λογική ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να παραβιάζετε τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους. Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί η Δήμητρα υπεύθυνη για τυχόν άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, τιμωρικές, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των πληροφοριών που μοιράζεται με το κοινό. Εάν έχετε κάποια ιατρική κατάσταση ή ανησυχία για την υγεία σας, να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.