Προσκληση Συμμετοχης

Πειραματική Μελέτη με Νοερή Απεικόνιση

 

Η έρευνα έχει ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν!

Η διαδικασία της νοερής απεικόνισης είναι η σκέψη με τη μορφή εικόνων

(Shorr, 1975).

 

Στη μελέτη αυτή, θα διεξαχθούν διαδικτυακές ατομικές συναντήσεις στο πλαίσιο μιας πειραματικής μελέτης για τη διερεύνηση των επιδράσεων της νοερής απεικόνισης στην ψυχοσωματική κατάσταση.

 

Η μελέτη θα διεξαχθεί από:

Δήμητρα Μονοκρούσου, εξειδικευμένη ψυχοθεραπεύτρια νοερής απεικόνισης, πιστοποιημένη από το Ινστιτούτο AIMI.

και

Dr. Ulas Kaplan, Καθηγητής Ψυχολογίας στο Διδακτορικό Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Lesley στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.

Κατά τη συμμετοχή σας, θα κληθείτε να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις από την έρευνά μας και θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια καθοδηγούμενη άσκηση νοερής απεικόνισης που αναπτύχθηκε από τον αείμνηστο ψυχίατρο Dr. Gerald Epstein, MD, ιδρυτή του American Institute for Mental Imagery (AIMI). Η διάρκεια της συνάντησης θα είναι περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα.

Σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή αποστέλλοντας μήνυμα στη διεύθυνση research@demetramonocrusso.com

Στη συνέχεια, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες γύρω από την πειραματική μελέτη και για να κανονίσουμε τις συναντήσεις σας με τη Δήμητρα.

Στη συνέντευξη θα σας ανατεθεί ένας αριθμητικός κωδικός για να διασφαλιστεί η ανωνυμία σας. Οι απαντήσεις σας στις ερωτήσεις θα παραμείνουν εμπιστευτικές και οι συναντήσεις δεν θα μαγνητοσκοπηθούν. Δεν θα αποκαλυφθούν τα προσωπικά σας δεδομένα κατά την aνάλυση και τη συγγραφή των ευρημάτων

Shorr, J. E. (1975). The use of task imagery as therapy. Psychotherapy: Theory, Research & Practice, 12(2), 207-210. https://doi.org/10.1037/h0086430

Επιπρόσθετα….

… με το πέρας της έρευνας, εφόσον το επιθυμείτε, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε δωρεάν σε ένα ξεχωριστό διαδικτυακό εργαστήριο νοερής απεικόνισης με τίτλο: «Η Θεραπευτική Δύναμη των Συναισθημάτων».

Δήμητρα Μονοκρούσου

Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής στην ψυχοθεραπευτική πρακτική της Νοερής Απεικόνισης, της Φαινομενολογίας & της Φαντασίας | Professional Coach.

Τα μαθήματα, οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που διεξάγει η Δήμητρα Μονοκρούσου είναι εγκεκριμένα και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μοντέλου θεραπείας του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από το New York State Board of Regents να παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα πιστοποίησης σε όλα τα επαγγέλματα υγείας.

Έχουν προσωπικά εγκριθεί και υποστηρίζονται από τον ιδρυτή του Ινστιτούτου,  Dr. Gerald N. Epstein, MD, ο οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και επιστήμονας ολοκληρωμένης υγειονομικής περίλθαψης στον τομέα της θεραπείας και της αυτο-μεταμόρφωσης.

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ..

Αποποίηση Ευθυνών

Η Δήμητρα Μονοκρούσου δεν είναι επαγγελματίας υγείας. Καμία από τις συμβουλές της δεν πρέπει να αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη δική σας διακριτικότητα, κρίση και λογική ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να παραβιάζετε τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους. Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί η Δήμητρα υπεύθυνη για τυχόν άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, τιμωρικές, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των πληροφοριών που μοιράζεται με το κοινό. Εάν έχετε κάποια ιατρική κατάσταση ή ανησυχία για την υγεία σας, να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.