Λάβαμε το μήνυμά σας!

Εντός 48 ωρών, θα λάβετε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον σύνδεσμο του Zoom.

Αν σκοπεύετε να συνδεθείτε μέσω κινητού τηλεφώνου, φροντίστε να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Zoom Cloud Meeting. 

Παρακαλώ να ελέγξετε το φάκελο της Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας στην εφαρμογή που χρησιμοποιείτε για να λάβετε ηλεκτρονικά μηνύματα, σε περίπτωση που η απάντηση έχει ταξινομηθεί αυτομάτως εκεί.

Στην περίπτωση αυτή, ακολουθείστε μία από τις παρακάτω ενέργειες:

Μαρκάρετε το μήνυμα ώστε να πάψει να είναι ανεπιθύμητο

ή

προωθήστε το στη λίστα Safe Sender (Ασφαλής Αποστολέας) το οποίο θα επιτρέψει περαιτέρω μηνύματα από την ιστοσελίδα να φτάσουν στο αρχείο εισερχομένων σας.

Με εκτίμηση,

Δήμητρα Μονοκρούσου

Δήμητρα Μονοκρούσου

Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής στην ψυχοθεραπευτική πρακτική της Νοερής Απεικόνισης, της Φαινομενολογίας & της Φαντασίας | Professional Coach.

Τα μαθήματα, οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που διεξάγει η Δήμητρα Μονοκρούσου είναι εγκεκριμένα και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μοντέλου θεραπείας του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από το New York State Board of Regents να παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα πιστοποίησης σε όλα τα επαγγέλματα υγείας.

Έχουν προσωπικά εγκριθεί και υποστηρίζονται από τον ιδρυτή του Ινστιτούτου,  Dr. Gerald N. Epstein, MD, ο οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και επιστήμονας ολοκληρωμένης υγειονομικής περίλθαψης στον τομέα της θεραπείας και της αυτο-μεταμόρφωσης.

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ..

Αποποίηση Ευθυνών

Η Δήμητρα Μονοκρούσου δεν είναι επαγγελματίας υγείας. Καμία από τις συμβουλές της δεν πρέπει να αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη δική σας διακριτικότητα, κρίση και λογική ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να παραβιάζετε τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους. Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί η Δήμητρα υπεύθυνη για τυχόν άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, τιμωρικές, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των πληροφοριών που μοιράζεται με το κοινό. Εάν έχετε κάποια ιατρική κατάσταση ή ανησυχία για την υγεία σας, να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.