Ανάγνωση Ονείρων

Μάθε την Πορεία της Ζωής Σου

Καθάρισε τα όνειρά σου, μάθε να ονειρεύεσαι συνειδητά και κατανόησε τη γλώσσα των ονείρων και των μηνυμάτων που εμπεριέχουνται σε αυτά.

Ο καθένας μας βλέπει όνειρα τα βράδια, αλλά λίγοι τα θυμόμαστε ή δίνουμε σημασία σε αυτά. Η ικανότητα της ονείρευσης είναι μια ικανότητα του ανθρώπου έμφυτη όσο είναι και η ίδια η αναπνοή. Έτσι, συμβάλλει στην επιβίωσή μας όπως κάθε άλλη σωματική λειτουργία. Ενώ οι σωματικές μας λειτουργίες εξασφαλίζουν την σωματική μας επιβίωση, οι νοητικές μας λειτουργίες, όπως η βούληση, η φαντασία και η ονείρευση, μάς βοηθούν να επιβιώνουμε συναισθηματικά και κοινωνικά.

Οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στα όνειρα διαμορφώνουν το Βιβλίο της Ζωής σου, φανερώνοντας την κατάσταση της υγείας σου, την κατεύθυνση που έχει πάρει η ζωή σου, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και πώς να τις υπερβείς, τα πνευματικά αποθέματα δύναμης που σού είναι διαθέσιμα και μηνύματα από την ανώτερη σοφία σου.

Η ανάγνωση των ονείρων είναι μια διαδικασία που διαφέρει σημαντικά από τη συνηθισμένη ερμηνεία και ανάλυσή τους. Η διαδικασία συνδέεται στενά με αυτήν της νοερής απεικόνισης διότι οι ασκήσεις νοερής απεικόνισης πυροδοτούν αποκαλυπτικά όνειρα, τα οποία σχετίζονται με την πρόθεση που έχει τεθεί πριν την έναρξη της άσκησης πάνω στο ζήτημα που απασχολεί τον ασκούμενο. Αυτό χαρίζει μια βαθιά ματιά σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή του, σε αυτό που ενδέχεται να επέλθει τις επόμενες ημέρες και στις πράξεις στις οποίες μπορεί να προβεί για να πάρει μια ευεργετική κατεύθυνση η ζωή του.

Η χρήση της μεθόδου ανάγνωσης ονείρων στις συνεδρίες αποδεικνύεται ιδιαίτερα επωφελής καθώς ξεκλειδώνει κρυμμένα μηνύματα που σε απαλλάσσουν από περιορισμούς και σού δίνουν τη δύναμη να προχωρήσεις στη ζωή με ανοιχτότητα, ελπίδα και πίστη.

Ακόμα κι αν πιστεύεις ότι δεν ονειρεύσαι, αυτή η μέθοδος μπορεί να σε βοηθήσει να ανακτήσεις την ικανότητα να θυμάσαι τα όνειρά σου και, ως εκ τούτου, οι δημιουργικές και διαισθητικές σας ικανότητες θα ενισχύονται όλο και περισσότερο.

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση αυτού του περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ.

Νοερή Απεικόνιση

Η νοερή απεικόνιση είναι μια ισχυρή αλλά απλή μέθοδος για τη θεραπεία και την διεύρυνση της συνείδησης που κερδίζει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στον τομέα της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας. Σε βοηθά να ανακτήσεις τη δύναμη και τη δημιουργικότητά σου, απελευθερώνοντάς σε από ένταση, ανησυχίες και βάσανα και αποκαθιστά τις φυσιολογικές σου θεραπευτικές και διαισθητικές ικανότητες.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Ανάγνωση Φυσιογνωμίας

Η Ανάγνωση της Φυσιογνωμίας (γνωστή και ως μορφολογία προσώπου) είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ανάπτυξη βέλτιστων επιχειρησιακών πρακτικών και συμβάλλει πολύ θετικά στις κοινωνικές σχέσεις και στην ανατροφή των παιδιών. Ενδυναμώνει τη δημιουργικότητα, την υγεία και την αυτεπίγνωση. Ερεύνησε τη σημασία της φυσιογνωμίας που σε επιτρέπει, με συμπόνοια, να κατανοήσεις, όχι μόνο τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σου.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Σε Βοηθώ να Ενισχύεις την Πίστη στον Εαυτό σου και την Αυτονομία σου

Γίνε το Αυτόφωτο Ον που Έχεις Σχεδιαστεί να Είσαι
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Δήμητρα Μονοκρούσου

Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής στην ψυχοθεραπευτική πρακτική της Νοερής Απεικόνισης, της Φαινομενολογίας & της Φαντασίας | Professional Coach.

Τα μαθήματα, οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που διεξάγει η Δήμητρα Μονοκρούσου είναι εγκεκριμένα και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μοντέλου θεραπείας του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από το New York State Board of Regents να παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα πιστοποίησης σε όλα τα επαγγέλματα υγείας.

Έχουν προσωπικά εγκριθεί και υποστηρίζονται από τον ιδρυτή του Ινστιτούτου,  Dr. Gerald N. Epstein, MD, ο οποίος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και επιστήμονας ολοκληρωμένης υγειονομικής περίλθαψης στον τομέα της θεραπείας και της αυτο-μεταμόρφωσης.

© Επιτρέπεται η αναδημοσίευση περιεχομένου μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ..

Αποποίηση Ευθυνών

Η Δήμητρα Μονοκρούσου δεν είναι επαγγελματίας υγείας. Καμία από τις συμβουλές της δεν πρέπει να αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη δική σας διακριτικότητα, κρίση και λογική ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να παραβιάζετε τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους. Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί η Δήμητρα υπεύθυνη για τυχόν άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, τιμωρικές, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των πληροφοριών που μοιράζεται με το κοινό. Εάν έχετε κάποια ιατρική κατάσταση ή ανησυχία για την υγεία σας, να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.